Image
Aircocheck

Mazda onderhoudstarieven

Moerman Jansen hanteert scherpe en transparante onderhoudstarieven. Met de juiste kennis en vakmensen bent u met uw Mazda bij ons aan het juiste adres. Wij communiceren graag op voorhand de verwachtte tarieven voor het onderhoud aan uw Mazda. Let op, deze prijzen zijn te allen tijde onder voorbehoud van eventuele bijkomstigheden zoals slijtagedelen, extra werkzaamheden e.d.

Image
mazda service

Uw Mazda in perfecte staat houden

Elke Mazda staat voor 100 % vakmanschap. Dat vraagt bij het onderhoud om de juiste vakmensen. Onze technici zijn speciaal opgeleid om te werken met Mazda onderdelen, Mazda software, Mazda olie en een Mazda hart. En dat alles voor een transparante prijs. Merken ze dat uw Mazda wat extra’s nodig heeft? Dan wordt er altijd eerst met u overlegd. Zo weet u precies waar je aan toe bent en komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

Omdat u volledig wilt kunnen vertrouwen op uw Mazda en ons vakmanschap, hanteren we vaste onderhoudsintervallen. U hoeft dus pas langs te komen na 12 maanden of eerder wanneer uw Mazda dit aangeeft. Als uw gegevens bij ons bekend zijn sturen we hiervoor per post of e-mail een herinnering. (Heeft je auto veel stil gestaan in de afgelopen maanden? Dan kan het zijn dat onze herinnering te vroeg lijkt te komen, controleer in onze onderhoudsplanner of voor uw individuele situatie het onderhoud nog even kan wachten of dat u toch beter langs kunt komen.)

Bereken het onderhoud aan uw Mazda

Prima geholpen, aardige mensen.
Pierre Scheffers
Gorinchem