Ruitreparatie bij Moerman Jansen

Een kapotte autoruit is helaas zo gebeurd. Er hoeft maar een steentje tegen uw voorruit te komen en er zit zo een sterretje in. Of nog erger: een gebarsten autoruit. Voorkom dat de schade nog groter wordt en laat uw ruit bij Moerman Jansen repareren of vervangen. Uiteraard kunt u ook voor een klein sterretje bij ons terecht. Wij repareren deze eenvoudig, zodat u snel weer veilig de weg op kunt.

Image
Ruitreparatie

Laat ruitschade repareren

Een klein sterretje in uw voorruit zorgt nog niet voor onveilige situaties. Maar een sterretje kan snel uitgroeien tot een flinke barst. Als deze in je gezichtsveld zit, dan kan je zicht hierdoor minder worden. Dit kan zorgen voor ongevallen. Laat uw ruit daarom zo snel mogelijk repareren of vervangen. Let op: een ster of barst in het zichtveld is tevens een afkeurpunt voor APK!

Autoruit laten repareren of vervangen?

Bij Moerman Jansen bent u aan het juiste adres voor reparatie of vervanging van uw autoruit. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om schades aan uw autoruit te herstellen. Een sterretje in uw autoruit kan eigenlijk altijd worden gerepareerd. Is het sterretje toch een barst geworden, dan moet uw autoruit vrijwel altijd worden vervangen.

Natuurlijk werken ook wij met de reparatiekits van bekende merken en tevens zijn wij op de hoogte van het kalibreren van camera's en veiligheidssystemen.

Image
Ruitvervanging

Ruitvervanging bij Moerman Jansen

Als uw autoruit dermate beschadigd is dat deze vervangen moet worden, dan bent u van harte welkom bij Moerman Jansen. Wij vervangen uw autoruit voor een nieuwe. Uiteraard is dit een origineel exemplaar. Door uw gebarsten autoruit zo snel mogelijk te vervangen kunt u snel weer veilig de weg op.

In de meeste gevallen kunnen wij de schade rechtstreeks doorbelasten aan uw verzekeraar. Echter.. informeert u altijd zelf door op uw groene kaart of in uw polisvoorwaarden te kijken. Uw verzekeraar betaald, dus die bepaald (tenzij u zelf betaald uiteraard).

Aanvullende services autoruit

Heeft uw autoruit naast reparatie of vervanging nog meer onderhoud nodig? Wij kunnen bijvoorbeeld ook uw ruitenwissers vervangen. Ook als wij uw ruit niet hebben hoeven vervangen of repareren bent u hiervoor uiteraard welkom bij Moerman Jansen. Wij kunnen uw ruitenwissers binnen 5 minuten vervangen. Een niet goed werkende ruitenwisserinstallatie kan zelfs leiden tot afkeur tijdens APK.