Image
Mazda nieuws Moerman Jansen

Nieuws

Lees hier alles over Mazda bij Moerman Jansen

Image
Mazda MX-30 R-EV vijf sterren Euro-NCAP

Nieuwe Mazda MX-30 e-Skyactiv R-EV: vijf sterren van Euro NCAP

De  Mazda  MX-30  e-Skyactiv  R-EV heeft  van  Euro  NCAP  de  maximale waardering van vijf sterren gekregen. Dit prachtige resultaat is nu toegekend aan zowel de Mazda MX-30 EV 2020 als de Mazda MX-30 e-Skyactiv R-EV!

De MX-30 was de eerste Mazda die een algemene score van vijf sterren behaalde bij de Euro NCAP-beoordelingen  die  in  2020  hun  intrede  hebben  gedaan,  waarbij  extra gelet wordt op de bescherming van de inzittenden, de bescherming na een botsing en de geavanceerde rijassistentiesystemen.

Deze mooie prestatie komt door drie belangrijke factoren. De Skyactiv Vehicle Architecture zorgt voor een zeer stijve, schokabsorberende en toch lichte carrosserie. Een breed scala aan geavanceerde i-Activsense-veiligheidstechnologieën helpt bestuurders eventuele risico’s te herkennen en de kans op schade of letsel te verkleinen. Hoge normen wat betreft voetgangersbescherming verminderen de gevolgen van een aanrijding met kwetsbare weggebruikers.  

Meer weten over de Mazda MX-30 e-Skyactiv R-EV? Neem dan contact met ons op.

Image
179589 AS Q4 2022

Nu dubbel zoveel garantie op een nieuwe Mazda

Extra veel reden om voor een nieuwe Mazda te gaan. Je krijgt nu namelijk geen 3, maar 6 jaar fabrieksgarantie bij aanschaf van een nieuwe Mazda. Dit is tot een maximum van 150.000 en de garantie is overdraagbaar aan een mogelijke nieuwe eigenaar. Ga je elektrisch rijden? Voor een lithium-ion batterij geldt een fabrieksgarantie van acht jaar met een maximum van 160.000 kilometer. Heb je hier vragen over? Kom langs, of neem contact met ons op. 

Image
Beste caravan trekauto cx-5

MAZDA CX-5 BLIJFT DE POPULAIRSTE TREKAUTO

De meest populaire caravantrekker van Nederland is voor het vijfde opeenvolgende jaar de Mazda CX-5, zo blijkt uit het grote ACSI FreeLife Magazine Trekauto-onderzoek  dat sinds 2018 elk jaar wordt gehouden. Volgens het onderzoek over het jaar 2022 is 8,4% van alle trekauto’s in Nederland een Mazda CX-5. Sinds 1965 is ACSI campingspecialist in Europa en onder bijna 5.000 respondenten heeft ACSI het onderzoek uitgevoerd. Niet voor niets zie je dus zo vaak een Mazda CX-5 met een caravan erachter!