Over ons

Image
MazdaJansenRef

Hoe het begon

Het begon allemaal in Molenaarsgraaf met de ondertekening van het dealer contract van Mazda in augustus 1971.
De familie Jansen had, samen met een heel aantal collega's in het land, de mogelijkheid om het merk Mazda te gaan voeren in hun eigen regio, de Alblasserwaard en Drechtsteden!
Natuurlijk was het in het begin lastig roeien maar gaandeweg kreeg Mazda en Jansen Auto meer naamsbekendheid en sloten de modellen steeds meer aan aan de wensen van de Nederlandse autokoper. Jaren later kwam de grote doorbraak met de 121, 323 en 626 modellen en kon men terecht spreken van een grote speler in Autoland.

Image
Mazda Jansen

Alblasserdam!

In 1996 kwam de verhuizing van Molenaarsgraaf naar Alblasserdam. In een modern nieuwbouwpand aan de Edisonweg nam Firma Jansen zijn intrek midden tussen de weilanden met koeien. Daar volgden succesvolle jaren met het merk Mazda.

Inmiddels was het Autobedrijf Jansen overgegaan in handen van dochter Tineke (Jansen) en schoonzoon Herman Schrier. Dit echtpaar voerde het bedrijf met veel plezier tot aan de volledige overname door Dave Moerman eind 2008. Daardoor zijn de namen Moerman en Jansen samengevoegd. 

Image

Moerman Jansen

Moerman Jansen behoort inmiddels al jaren tot de top in de autobranche. Met het dealerschap van Mazda en SsangYong bedient Moerman Jansen een uiteenlopende doelgroep. Dankzij een ruim aanbod van modellen kunnen wij de particuliere en zakelijke klant altijd een passende oplossing bieden. Buiten personenwagens bieden wij ook bedrijfswagens aan, met als uitschieters de SsangYong Rexton en Mazda CX-5 op grijs kenteken. Tevens kunnen wij klanten adviseren bij Operational Lease of Private Lease of andere aankoopvormen. Natuurlijk bieden wij tevens uitstekende verzekeringsproducten.

Betaalbaar onderhoud op dealerniveau is waar Moerman Jansen voor staat. Onze hoog opgeleide monteurs met vakkennis zorgen ervoor dat uw auto jarenlang probleemloos mee gaat. Wij zijn de specialist op gebied van Mazda en SsangYong maar eveneens zijn onze monteurs opgeleid voor onderhoud en reparaties te verrichten aan alle merken auto's en lichte bedrijfswagens. En.. op transparante en eerlijke wijze! Kosten vooraf bekend en achteraf geen verrassingen. Mede door de aansluiting bij het concept CarProf, garage voor alle merken, weten wij waar we over praten en wordt u vakkundig geholpen en geadviseerd. En dat alles met ook voor de klant en service als uitgangspunt!

Image
Autohopper

Moerman Jansen 2022

Niet alleen voor nieuwe Mazda's of SsangYong's maar zeker ook voor occasions bent u bij Moerman Jansen op het juiste adres! Met een ruim aanbod aan occasions is er voor ieder wat wils. Speciaal met het lable CarSelexy bieden wij jonge occasions van dealerkwaliteit van de meest uiteenlopende merken.  Onze occasions worden standaard met Bovag garantie geleverd of vaak zelfs binnen fabrieksgarantie.

Sinds 2015 zijn wij ons gaan richten op een andere vorm van mobiliteit, autoverhuur. Wij bieden naast auto's in verschillende klassen ook (verhuis-)bussen en aanhangers aan. Kenmerkend zijn onze scherpe prijzen en nette auto's, u rijdt altijd waar voor uw geld. De verhuur vindt bij ons plaats onder het lable AutoHopper! De no-nonsens autoverhuurder.

Moerman Jansen is nog steeds gevestigd op de Edisonweg 54 in Alblasserdam en wij heten u van harte welkom bij ons in de showroom!

Vriendelijk niet opdringerig personeel, ruime showroom.
Vinay Binda
Zwijndrecht

Maak kennis met het team

Directie

Image
Dave Moerman

Dave Moerman

Directeur

Sales & marketing

Image
Rob Doruijter

Rob Doruijter

Sales Manager
Image
Robin Doruijter

Robin Doruijter

Sales & Marketing

Aftersales

Image
Henry Klop

Henry Klop

After Sales Specialist
Image
Ronald Molendijk

Ronald Molendijk

After Sales Specialist / Autoverhuur

Receptie & Autoverhuur

Image
Anne Deelen

Anne Deelen

Receptie / Autoverhuur

Technicians

Image
Karel de Munnik

Karel de Munnik

Master Technician / Chef Werkplaats
Image
Rieno Verheij

Rieno Verheij

Junior Technician
Image
Sander de Keijzer

Sander de Keijzer

Senior Technician

Administratie

Image
Diana Noteboom

Diana Noteboom

Administratie / Autoverhuur

Parttime medewerkers

Image
Piet van Stek

Piet van Stek

Logistiek medewerker
Image
Chris Moerman

Chris Moerman

Parttime medewerker
Image
Bryan Moerman

Bryan Moerman

Parttime medewerker

Stel uw vraag

Heeft u meer vragen over ons bedrijf of wilt u graag onze vestiging bezoeken? U bent uiteraard van harte welkom voor wat voor een gelegenheid dan ook. Neemt u gerust contact op bij vragen.