Ontdek de mogelijkheden van leasing


Moerman Jansen adviseert u graag op gebied van leasing. Of u nu particulier of zakelijk least, wij kunnen u altijd van de juiste informatie voorzien, een offerte maken of u vrijblijvend advies geven. Zowel voor Operational Lease als ook Private lease of Financial lease bent u bij Moerman Jansen aan het juiste adres. Ondernemers vragen, particulieren die vragen hebben over leasing, wij beantwoorden het graag!

Nieuwsgierig geworden?

Image
Rob & Robin Doruijter

Rob & Robin Doruijter

Verkoopadviseurs
Image
Mazda MX-5 interior

Private lease

Aan alles gedacht

Private lease is momenteel de populairste leasevorm in autoland. Private Lease betekent dat je een vast maandbedrag betaalt en daarvoor een nieuwe auto rijdt. Je sluit een contract af variërend van 12 tot 60 maanden met een vooraf gekozen aantal kilometers per jaar. Na het aflopen van je leasecontract heb je het recht op eerste koop. Wegenbelasting, all-riskverzekering, pechhulp, onderhoud, banden, rente, afschrijving en afleverkosten zijn inbegrepen in het vaste maandbedrag.

Zelf uw maandlasten bereken voor Mazda Private Lease? 

Image
SsangYong Rexton

Operational lease

U mag een nieuwe auto gaan leasen? Onze adviseurs vertellen u graag meer over operational lease.

Om een zo scherp mogelijk leasetarief aan te kunnen bieden gaan wij samen met u op zoek naar de beste en voordeligste leasemaatschappij. Indien u op zoek bent naar een Mazda maken wij graag een offerte voor u namens Mazda Leasing, onze vaste leasepartner. Mazda Leasing hanteert in de meeste gevallen het allerscherpste leasetarief.

Bent u gebonden aan een vooraf afgesproken leasemaatschappij? Wij maken graag een offerte op maat die u kunt indienen bij uw leasemaatschappij.

Direct contact met onze verkoopadviseur?

Image
Mazda6

Financial lease

U mag een nieuwe auto gaan leasen of u wilt uw auto zakelijk aanschaffen? Onze adviseurs vertellen u graag meer over financial lease.

Wij maken op uw wens direct een offerte voor u namens Findio, onze vaste financieringspartner. Met lage rentepercentages en soepele voorwaarden een gewaardeerde partner in financieringen bij onze klanten.

Uiteraard kunnen wij ook de particuliere klant bedienen en een financieringsvoorstel op maat maken.

 

 

Findio

Direct contact met onze verkoopadviseur?