SsangYong zakelijk rijden

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto voor zakelijk gebruik? Dan bent u bij Moerman Jansen op het juiste adres, want wij adviseren u graag!

Onze adviseurs zijn gespecialiseerd op het gebied van leasing & financiering en begeleiden u graag. Mocht u bijzondere wensen, vragen of een behoefte aan een offerte hebben, laat het ons dan weten.

Bel ons op 078 - 644 644 4 of mail naar verkoop@moja.nl.

Image
SsangYong Tivoli

Operationel lease

U mag een nieuwe auto gaan leasen? Onze adviseurs vertellen u graag meer over operational lease.

Om een zo scherp mogelijk leasetarief aan te kunnen bieden gaan wij samen met u op zoek naar de beste en voordeligste leasemaatschappij. Bent u gebonden aan een vooraf afgesproken leasemaatschappij? Wij maken graag een offerte op maat die u kunt indienen bij uw leasemaatschappij.

Image
SsangYong Rexton Dessert

Financial lease

U mag een nieuwe auto gaan leasen of u wilt uw auto zakelijk aanschaffen? Onze adviseurs vertellen u graag meer over financial lease.

Wij maken op uw wens direct een offerte voor u namens Findio, onze vaste financieringspartner. Met lage rentepercentages en soepele voorwaarden een gewaardeerde partner in financieringen bij onze klanten.

 

Image
SsangYong Rexton grijs kenteken

SsangYong grijs kenteken

De ideale oplossing

Bent u het rijden in uw bus of bestelwagen ook zo zat? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een SsangYong op grijs kenteken. Moerman Jansen is uw adres voor een SsangYong op grijs kenteken.

Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden van het rijden op grijs kenteken. Geïnteresseerd? 

Bel ons op 078 - 644 644 4 of mail naar verkoop@moja.nl.