Service en onderhoud

Als u de trotse bezitter van een Mazda of SsangYong bent, is het haast onvermijdelijk dat er onderhoud of een keer een reparatie moet worden uitgevoerd. Natuurlijk wilt u alleen maar het beste voor uw auto en wilt u niet worden bedrogen omdat u zelf niet zo heel erg veel van auto’s afweet.
Als u alreeds klant bent van Moerman Jansen of in de omgeving woont van Alblasserdam dan weet u dat u bij een betrouwbaar adres terecht kunt voor onderhoud of reparatie.

Image
Werkplaats Karel

Onderhoud en reparaties

In goede handen

Natuurlijk kan goed onderhoud veel reparaties helpen voorkomen, maar lang niet alles in uw auto is veilig als deze goed onderhouden wordt. Sommige dingen zijn nu eenmaal niet te voorkomen. Naast goed onderhoud verrichten wij van Moerman Jansen ook de beste reparaties. Doordat wij als merkdealer ook aangesloten zijn bij Bovag, kunnen wij u ook die garantie bieden. Bij die Bovag garantie hoort onder andere 12 maanden garantie op de vervangen onderdelen! Dus of u nu een Mazda, SsangYong, Mitsubishi, Toyota of ander merk rijdt, u bent altijd in goede handen bij Moerman Jansen!

Onderaan deze pagina kunt u eenvoudig en snel een werkplaatsafspraak maken.

Image
SsangYong Service en onderhoud Duidelijkheid

Duidelijkheid

Service, onderhoud en reparatie, daarmee bewijst Moerman Jansen tot de allerbesten te behoren. Wij zijn als Mazda en SsangYong Preferred dealer hét adres voor al het onderhoud  of reparaties aan uw Mazda. Wij komen tegemoet aan de wensen van onze klanten: perfect onderhoud, transparant, persoonlijk, een redelijke prijs en zonder onnodig oponthoud.

Onderaan deze pagina kunt u eenvoudig en snel een werkplaatsafspraak maken.

Image
Werkplaats Stefan

Banden en uitlijning

Verbeter de wegligging van uw auto en voorkom extra slijtage door de juiste banden te monteren en de auto te laten uitlijnen.

Bij Moerman Jansen bent u daarvoor aan het juiste adres! Altijd scherp geprijsd en vooraf duidelijkheid van kosten. Of u nu kiest voor een zomer- of winterband, met een goed advies gaat u veiliger op weg. Onder alle omstandigheden moet u kunnen vertrouwen op goede banden en een goede wegligging van uw auto. 

Onze specialisten staan voor u klaar en verwelkomen u graag voor een goed advies en scherp aanbod!

Maak hieronder gemakkelijk en snel uw werkplaatsafspraak.

Maak hier uw werkplaatsafspraak

Maak gemakkelijk en snel een werkplaatsafspraak via onze afspraakmodule: