Image
Proefrit XXL
Highlight Euro
Vanaf € 355,- per maand
Highlight Sleutel
Direct rijden
Volledig elektrisch
Contact opnemen

Mazda MX-30 vanaf € 355,- per maand

Profiteer nu van onze zeer aantrekkelijke private lease actie. U rijdt al een Mazda MX-30 vanaf € 355,- per maand.*

De Mazda MX-30 is de eerste 100% elektrische crossover van Mazda. Met de MX-30 is Mazda een nieuwe weg van elektrificatie ingeslagen wat heeft geresulteerd in een crossover die rijdt zoals je van een Mazda gewend bent. Daarnaast is het Kodo-design doorgetrokken in dit model en heeft hij zoals je van Mazda gewend bent, een zeer rijke standaarduitrusting. 

De MX-30 heeft een prettige hoge zit die je van de crossovers van Mazda kent, en het interieur is zeer ruimtelijk. Dit komt onder andere door de freestyle deuren die in tegenovergestelde richting openen. Ook het speciaal ontworpen zwevende middenconsole draagt hieraan bij. 

In de MX-30 is gebruik gemaakt van duurzame materialen. Gerecyclede petflessen behoren tot een van de materialen, maar ook is er kurk gebruikt in de middenconsole. Dat laatste is een knipoog naar de geschiedenis. Mazda is ooit begonnen als kurkenfabrikant.

* op basis van 60 maanden / 10.000km

Offerte of proefrit

Vraag direct een offerte op maat of proefrit aan

Voorraad

Ervaar de Mazda MX-30

Maak kennis met de Mazda MX-30 - 's werelds eerste elektrische Mazda

Mazda MX-30 highlights

100% elektrisch

Ruime crossover

Hoge instap

Hoogwaardige veiligheidsuitrusting

Geen CO2 uitstoot

Brochure en prijslijst

Voor meer informatie verwijzen we je naar de brochure en prijslijst van de Mazda MX-30.

Vraag een berekening op maat of proefrit aan

Heeft u interesse in de Mazda MX-30 private lease actie? Vraag dan een berekening op maat aan. Liever eerst de MX-30 ervaren? Kies dan voor een proefrit.

Type
Aanhef
Image
Keurmerk_PL

Keurmerk private lease

Het Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om een betrouwbaar privé leasecontract af te sluiten. Als een product van een leasemaatschappij het keurmerk heeft, dan kunt u er op vertrouwen dat u veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leaset. De voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld. U kunt ervan uitgaan dat wij als deelnemer van het keurmerk helder en eerlijk zakendoen.