Mazda CX-30

2.0 e-SkyActiv-X M Hybrid Luxury / Automaat / NL auto / Dealer historie / Meest luxe uitvoering
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • elektrisch glazen schuif-/kanteldak
  • kleur rood
  • lederen bekleding
  • lichtmetalen velgen 18"
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 23.453 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
L-861-FL
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurSoul red crystal m
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

Super, in bijna nieuwstaat verkerende Mazda CX-30 in meest luxe uitvoering met Schuif/Kanteldak voor ​zeer scherpe prijs! 1e eigenaar en dealer onderhouden.

Geadverteerde prijs is inclusief ons basis afleverpakket, bestaande uit:
- Geldige APK
- Vloeistofcontrole + 40 punten check
- Reconditionering exterieur en interieur

Wij adviseren u bij aanschaf van deze occasion te kiezen voor ons Premium BOVAG afleverpakket á € 595,-. Dit ter voorkoming van verrassingen en bent u verzekerd van een perfect afgeleverde auto!

Premium BOVAG afleverpakket (extra t.o.v. Basis afleverpakket  € 595,-):
- 12 maanden BOVAG garantie (op auto's met vraagprijs vanaf € 4.500)
- Complete kwaliteitscontrole
- Onderhoudsbeurt volgens schema
- Distributieriem wordt vervangen indien deze binnen een jaar aan vervanging toe is
- Banden met een profieldiepte minder dan 3 mm. worden vervangen voor nieuwe banden
- 1 jaar mobiliteitshulp in heel Europa
- € 45,- aan brandstof

Inruil/taxatie:
Voor een inruilindicatie gaat u naar onze website (www.moermanjansen.nl) en klikt u op 'Inruilwaarde berekenen'.
Bij een bezoek aan onze showroom ontvangt u, in vrijwel alle gevallen, direct een offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Proefrit:
Bij serieuze interesse behoort een proefrit altijd tot de mogelijkheden. Proefritten ter oriëntatie zijn niet gewenst.

Hoogwaardige materialen in het interieur, een onderstel dat garant staat voor uitstekende rijeigenschappen en een motor die plenty power biedt, maar ook zuinig met brandstof omgaat. De Mazda CX-30 biedt een heleboel waar voor zijn geld. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 23453 Deze hybride auto beschikt over een verbrandingsmotor én een elektromotor. Daardoor rijdt de auto zeer comfortabel en is tegelijk zuinig in het verbruik. Leren bekleding versterkt de topklasse uitstraling van het interieur. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. Voor extra lichtinval en een frisse luchtstroom zorgt het elektrisch bediende panoramadak. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Het verwarmbare stuurwiel is een teken van ultieme luxe. Deze voorziening is een topklasse auto waardig. Natuurlijk behoren 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Nekkramp en verdraaide schouders zijn verleden tijd. Door de achteruitrijcamera is iedere meter achter de auto glashelder in beeld. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Praat tegen deze auto en de auto doet wat u wilt dankzij de ingebouwde spraakbediening. Uw smartphone wordt een dashboard, met alle functies in beeld. Dankzij Connected Services en de speciale app. Soms wil je goed geluid kunnen voelen! Het high performance audiosysteem bedient u op uw wenken. En deze auto heeft ook full map navigatiesysteem, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende buitenspiegels als standaard uitrusting.

De Mazda CX-30 is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Da's veilig! Alle informatie geprojecteerd op de voorruit via head-up display, zodat u uw ogen op de weg kunt houden! Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Met voorzieningen als dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Bel nu onze verkoopadviseur voor een proefrit!

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
elektrisch glazen schuif-/kanteldak
kleur rood
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem full map
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Nap