Wist u dat wij naast Mazda- en SsangYong dealer, Autohopper en Carprof ook gespecialiseerd zijn in het onderhoud en verkoop van bedrijfswagens? Met een centrale ligging in de Alblasserwaard, opgeleide monteurs met de juiste kennis en mogelijkheid voor vervangend vervoer tijdens onderhoud is Moerman Jansen dé plek voor het onderhoud aan uw bedrijfswagen.

Ook voor het leveren van de perfecte bedrijfswagen naar voorkeur bent u bij ons aan het juiste adres, onze verkoopmedewerkers helpen u graag!

Waarom onderhoud aan uw bedrijfswagen bij Moerman Jansen?

Altijd het juiste onderhoud

Vakkundig personeel

Óók Hybride en EV bedrijfswagens

Beste van de Alblasserwaard

Image
Werkplaats Sander

Onderhoud en APK aan uw bedrijfswagen

Goed onderhoud aan uw bedrijfswagen is natuurlijk van groot belang. Het is immers het voertuig waarmee u bij uw klanten komt of al uw belangrijke spullen voor uw werkzaamheden in vervoert.

Onze hoogopgeleide monteurs verrichten voor u het perfecte onderhoud volgens schema van de fabrikant van uw bedrijfswagen. Uiteraard kunt u ook voor een APK aan uw bedrijfswagen terecht, wij keuren voertuigen tot 3.500kg.

Ons motto is dat dealeronderhoud niet duur hoeft te zijn, wij zien daarom ook een hoop klanten uit de Alblasserwaard tevreden bij ons terugkomen!

Benieuwd wat onderhoud of APK aan uw bedrijfswagen kost? Bel ons dan op 078 - 644 644 4. Of plan direct gemakkelijk en snel online een werkplaatsafspraak in!

Veelgestelde vragen

Is er vervangend vervoer?

Jazeker, wij zorgen voor passend vervangend vervoer. Vermeld dit graag tijdig aan ons, dan reserveren wij een vervangend voertuig voor u.

Wanneer is mijn bedrijfswagen aan APK toe?

Als uw bedrijfswagen een benzinemotor heeft, is de eerste APK na 4 jaar. Daarna vindt de APK plaats bij 6 en 8 jaar. Vanaf 8 jaar moet een bedrijfswagen ieder jaar gekeurd worden. 

Bedrijfswagens die rijden op diesel, LPG of elektriciteit dienen voor het eerst na 3 jaar gekeurd te worden. Daarna dient de bedrijfswagen ieder jaar gekeurd te worden. 

U krijgt vanzelf bericht vanuit het RDW wanneer uw bedrijfswagen toe is aan de APK.

 

Wanneer is mijn bedrijfswagen aan onderhoud toe?

De onderhoudsinterval staat vermeld in de handleiding van uw betreffende bedrijfswagen.

Nieuwere auto's hebben ook een onderhoudsindicator (vaak een icoontje van een steeksleutel), welke gaat branden indien uw voertuig aan onderhoud toe is. Dit lampje kan ook eerder gaan branden dan de opgegeven onderhoudsinterval. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met het slechter worden van de olie, veroorzaakt door bijvoorbeeld het rijden van veel korte ritjes.

Kan ik voor kleine reparaties aan mijn bedrijfsauto zonder afspraak langskomen?

Zeker! Voor een kleine reparatie kunt u bij ons direct langskomen. Voorbeelden van kleine reparaties zijn: het vervangen van een defect lampje, repareren of vervangen van een lekke band, het vervangen van een lege accu en het bijvullen van olie.

Toon meer

Wij zijn gespecialiseerd in een ruim aanbod aan bedrijfswagens

Staat uw merk er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij verrichten onderhoud aan vrijwel elk merk bedrijfswagen.

Prima geholpen, aardige mensen.
Pierre Scheffers
Gorinchem

Heeft u vragen omtrent onderhoud of APK aan uw bedrijfswagen?

Neem dan contact op met Ronald, onze serviceadviseur, hij neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met u op!

Aanhef
Image
Ronald Molendijk

Ronald Molendijk

After Sales Specialist / Autoverhuur