Autoverzekering

Natuurlijk heeft u liever niet dat een reparatie aan uw auto nodig is. Maar als het nodig is, dan biedt de Actua Autoverzekering nèt dat stapje extra. In geval van schade kunt u bij ons als dealer terecht en originele accessoires zijn gratis meeverzekerd. Bovendien vindt de reparatie plaats met originele onderdelen. Dat geeft een zeker gevoel.

Kiest u voor onze Allrisk verzekering? Dan krijgt u als eigenaar van uw auto een maximaal garantiedekking t/m 10 jaar!*

Vraag direct een offerte aan!

 

Wilt u uw Mazda verzekeren?

Heeft u een Mazda aangeschaft en wilt u deze verzekeren?

Mazda autoverzekering

Image
Inter1

t/m 10 jaar garantie, inclusief de fabrieksgarantie*

Extra garantie is handig als u opeens langs de weg staat met een spontaan technisch defect aan uw auto. Was u daar maar voor verzekerd. Dat kan!

Met onze Allrisk verzekering verlengen wij de garantie van standaard 3 jaar tot en met 10 jaar (120 maanden). U moet daarvoor wel ieder jaar tijdig voor het onderhoud naar ons als dealer en bij aankoop van een occasion moet de onderhoudshistorie bekend zijn.

De garantie vervalt als de auto ouder is dan 10 jaar (120 maanden) of als de kilometerstand 180.000 km heeft bereikt.

Na afsluiten van de Allrisk autoverzekering heeft u bij schade en garantieclaims recht op 100% vergoeding van het arbeidsloon. Dit geldt voor maximaal 10 jaar na datum afgifte van het eerste kentekenbewijs. Zónder dat u hiervoor extra betaalt.

*De merken die in aanmerking komen voor 10 jaar garantie zijn: Mazda, Hyundai, Kia, Lexus, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Suzuki, Toyota. Voor andere merken maken wij graag een passend voorstel voor u.
Na een bakkie koffie en praatje over inruil en kostenplaatje was de auto voor ons klaargezet voor de proefrit
Jeroen Rietveld
Image
Mazda wintercheck oliepeil

Servicepas

Bij onze Allrisk autoverzekering krijgt u jaarlijks een Service Pas. Deze gratis Service Pas kunt u inleveren bij het autobedrijf waar u uw auto gekocht heeft en geeft korting op onderhoud en/of APK. Dit onderhoud is noodzakelijk om de garantie te behouden.

Afhankelijk van de cataloguswaarde van de auto levert deze Service Pas een vergoeding op van minimaal € 30,-. Dit voordeel kan oplopen tot maar liefst € 100,-.

Wilt u een offerte ontvangen?

Laat dan onderstaand uw gegevens achter, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heeft u een nieuwe auto gekocht of weet u uw kenteken niet? Laat dit veld dan leeg.
Image
Rob & Robin Doruijter

Rob & Robin Doruijter

Verkoopadviseurs

Disclaimer

Maximaal t/m het 10e jaar garantie* (inclusief fabrieksgarantie), gerekend vanaf de datum van afgifte van het eerste kentekenbewijs. Bij de Allrisk autoverzekering van VerzekerJeAuto.nl, heeft u als klant recht op de garantiedekking als u ieder jaar zorgt voor tijdig onderhoud. Bij occasions moet de onderhoudshistorie bij ons bekend zijn.

*De merken die in aanmerking komen voor 10 jaar garantie zijn: Mazda, Hyundai, Kia, Lexus, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Suzuki, Toyota. Voor andere merken maken wij graag een passend voorstel voor u.