Mazda Cx-60

2.5 e-SkyActiv PHEV Homura / NL auto / Leder / Navigatie / Plug-In Hybrid / Bose Premium Sound
  • achterbank verwarmd
  • Apple Carplay/Android Auto
  • audio installatie premium
  • Convenience Pack
  • draadloze telefoonlader
  • electronic climate controle
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 34.647 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
X-456-DK
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurSoul red crystal m
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud2488 CC
Omschrijving

Supermooie, in bijna nieuwstaat verkerende CX-60 met slechts 34.000km voor zeer scherpe prijs! Winterwielenset lichtmetaal optioneel (7mm) voor slechts € 895,-

Geadverteerde prijs is inclusief ons basis afleverpakket, bestaande uit:
- Geldige APK
- Vloeistofcontrole + 40 punten check
- Reconditionering exterieur en interieur

Wij adviseren u bij aanschaf van deze occasion te kiezen voor ons Premium BOVAG afleverpakket á € 595,-. Dit ter voorkoming van verrassingen en bent u verzekerd van een perfect afgeleverde auto!

Premium BOVAG afleverpakket (extra t.o.v. Basis afleverpakket  € 595,-):
- 12 maanden BOVAG garantie (op auto's met vraagprijs vanaf € 4.500)
- Complete kwaliteitscontrole
- Onderhoudsbeurt volgens schema
- Distributieriem wordt vervangen indien deze binnen een jaar aan vervanging toe is
- Banden met een profieldiepte minder dan 3 mm. worden vervangen voor nieuwe banden
- 1 jaar mobiliteitshulp in heel Europa
- € 45,- aan brandstof

Inruil/taxatie:
Voor een inruilindicatie gaat u naar onze website (www.moermanjansen.nl) en klikt u op 'Inruilwaarde berekenen'.
Bij een bezoek aan onze showroom ontvangt u, in vrijwel alle gevallen, direct een offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Proefrit:
Bij serieuze interesse behoort een proefrit altijd tot de mogelijkheden. Proefritten ter oriëntatie zijn niet gewenst.

Bij het ontwerpen van de Mazda CX-60 stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze CX-60 is van het bouwjaar 2023, hij heeft 34647 kilometer gelopen. Zuinig, slim en milieuverantwoord! Deze hybride auto combineert een verbrandingsmotor en een elektromotor: voordelig rijden en gunstig in onderhoud. Deze Mazda CX-60 is luxe afgewerkt. Kijk maar naar het lederen interieur! Ongeacht hoe koud het buiten is, het verwarmbare stuurwiel samen met de verwarmbare voorstoelen en achterbank, zorgt ervoor dat iedereen in de auto zich snel opwarmt. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

U wordt geïntroduceerd tot de digitale wereld van mobiliteit waarop alles wat u wenst wordt geprojecteerd op het digitale dashboard. Het gebruik van de 360 graden camera op deze auto vergemakkelijkt het parkeren aanzienlijk, vooral in krappe ruimtes. De speciale app verbindt met Connected Services, die de status van vitale functies bijhoudt en waarschuwt als u bijvoorbeeld moet tanken, de bandenspanning moet controleren of olie moet bijvullen. Ook het geluid aan boord is top-of-the-line. Het high performance audiosysteem levert superieure prestaties. Geen onnodige spaghetti van oplaadsnoertjes voor de smartphone: deze Mazda CX-60 heeft een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Ook dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, kruisend verkeer detectie, electronic climate control, DAB ontvangst en regensensor horen tot de voorzieningen op deze auto.

De automatische veiligheidssystemen in deze Mazda fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. De head-up display projecteert alle gewenste dashboardinformatie op de juiste hoogte in de voorruit. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. De auto is ook uitgerust met dodehoekdetector detectiesysteem, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Maak nu een afspraak voor een proefrit!

Opties
achterbank verwarmd
Apple Carplay/Android Auto
audio installatie premium
Convenience Pack
draadloze telefoonlader
electronic climate controle
elektrisch bedienbare achterklep met sensorsturing
extra getint glas
kleur rood
lederen interieur
lichtmetalen velgen 20"
navigatiesysteem full map
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap