Mazda CX-30

2.0 M Hybrid Nagisa Automaat / Dealerdemo / Automaat / Full-Options
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • kunstlederen bekleding bicolor
  • kunstlederen interieurdelen
  • lichtmetalen velgen 18"
  • metaalkleur
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 250 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-682-DG
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurPlatinum quartz m (licht bruin)
BrandstofHybride
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

Deze mooie Dealer Demo Mazda CX-30 wordt aangeboden in Full-Options ​versie van de Nagisa uitvoering. U zult werkelijk niets missen en genieten van alle comfort ​en opties! Natuurlijk zeer scherp geprijsd!

Deze Mazda CX-30 maakt een voortreffelijke indruk. Hiermee mag je gezien worden in de stad én op de weg! Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit 2024 komt; hij heeft slechts 250 kilometer afgelegd. Met deze hybride Mazda CX-30 ben je niet voor één gat te vangen. Je kan kiezen voor elektrisch rijden of benzine. Met de voordelen van allebei. Op zelfs de koudste ochtend biedt de stoelverwarming een heerlijk welkom. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Tot de uitrusting van deze Mazda behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakrails, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels en extra getint glas.

Omdat u nou eenmaal geen ogen in uw achterhoofd heeft, is het altijd lastig om achteruit te rijden zonder brokken te maken. De achteruitrijcamera lost dat probleem op. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Spraaksturing is onderdeel van de uitrusting van deze auto. Met uw stem kunt u de belangrijkste voertuigfuncties bedienen. Met Connected Services wordt iedere rit nóg veiliger. Ook de akoestiek in de auto wordt optimaal benut door het high performance audiosysteem. U bent in deze Mazda ook voorzien van full map navigatiesysteem, electronic climate control, draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. De head-up display is een geweldige extra: ogen op de weg en toch alle belangrijke functies in beeld! Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. De auto is ook uitgerust met dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Indien u interesse heeft in deze Mazda, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
kunstlederen bekleding bicolor
kunstlederen interieurdelen
lichtmetalen velgen 18"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
Sport Pakket
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
achteruitrij assistent
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap