Mazda Cx-60

2.5 e-SkyActiv PHEV Homura / Dealer demo / Nieuwstaat /
  • achterbank verwarmd
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Convenience Pack
  • electronic climate controle
  • elektrisch glazen panorama-dak
  • kleur rood
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 4.900 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
GDP-56-X
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurSoul red crystal
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud2488 CC
Omschrijving

Prachtige dealerdemo Mazda CX-60 in bijzondere ​uitvoering met Koni onderstel! Zomaar even een ​paar zaken?: ​Lederen interieur, Panoramadak, ​Wegklapbare trekhaak enz. enz.

Inruil/taxatie:
Voor een inruilindicatie gaat u naar onze website (www.moermanjansen.nl) en klikt u op 'Inruilwaarde berekenen'.
Bij een bezoek aan onze showroom ontvangt u, in vrijwel alle gevallen, direct een offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Proefrit:
Bij serieuze interesse behoort een proefrit altijd tot de mogelijkheden.

Deze zeer gunstig geprijsde Mazda CX-60 is zonder overdrijven echt een fantastische occasion. Het is vermeldenswaard dat deze auto maar 900 kilometer heeft gereden sinds 2024. Brandstofmotor, elektromotor? Deze hybride Mazda CX-60 combineert ze. En dat is te merken bij de pomp, want die ziet u voortaan minder vaak. Even een paar wel héél aantrekkelijke pluspunten van deze fraaie auto: een elektrisch bediend glazen panorama dak, een elektrisch bedienbare achterklep en een prachtig lederen interieur! Met functies als stoelverwarming, verwarmbare achterbank en een verwarmbaar stuur, is comfort gegarandeerd in dit voertuig tijdens koude ritten. Ook 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

Het digitale dashboard geeft alle up-to-date info en functies voor een slimme en veilige rit. Met de 360 graden camera, verzorgd door vier camera's, wordt rijden in drukke steden of het navigeren in nauwe ruimtes een koud kunstje. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Trekhaak aanwezig. Maar dat zie je niet meteen, want het is een elektrisch inklapbare trekhaak. Vanaf elke plek contact maken met deze auto: dat kan met behulp van remote services, die u simpel activeert met uw smartphone. U bent in deze Mazda ook voorzien van dashboard met spraakbediening, premium audiosysteem, full map navigatiesysteem, kruisend verkeer detectie, electronic climate control en draadloos opladen.

U geniet nog meer van het rijden met uw Mazda omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Snelheid en andere benodigde info hoeft u niet meer te bekijken op het dashboard. De head-up display projecteert de gegevens in de voorruit. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Mazda. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Mazda bovendien dodehoekdetector detectiesysteem, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Mazda CX-60. Bel of mail ons nu voor een afspraak.

Opties
achterbank verwarmd
Apple Carplay/Android Auto
Convenience Pack
electronic climate controle
elektrisch glazen panorama-dak
kleur rood
lederen interieur
lichtmetalen velgen 20"
navigatiesysteem full map
Panorama Pack
trekhaak uitklapbaar
voorstoelen verwarmd
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap