Image
200112 MMNL - HERO Banner Mazda CX-5 Style Selected

Vanaf € 499,- per maand!

Highlight Euro
Vanaf € 499,- per maand
Highlight calculator
Tijdelijke aanbieding (t/m 30 juni 2020)
Highlight Offerte
Extra compleet uitgerust
Contact opnemen

Mazda CX-5 Style Selected private lease aanbieding

Ter introductie kunnen wij u de Mazda CX-5 Style Selected nu extra voordelig in de private lease aanbieden. U rijdt namelijk de handgeschakelde Mazda CX-5 Style Selected al vanaf € 499,- per maand!*

De Mazda CX-5 Style Selected is een speciale uitvoering van de Mazda CX-5 die de rijke uitrusting van de Comfort-uitvoering combineert met extra elementen en een stijlvolle uitstraling dankzij onder meer een luxe lederen interieur, Bose® premium audio en een breed veiligheidspakket voorzien van projectie head-up display. Dat betekent tot € 3.495 uitrustingsvoordeel!

* Op basis van 60 maanden / 10.000km

Image
CX-5 Style Selected 2020

Scherp geprijsd en rijk uitgerust!

De nieuwe Mazda CX-5 Style Selected biedt tijdelijk veel voordeel, is scherp geprijsd en volledig uitgerust met onder andere de volgende extra's:

  • Luxe zwart lederen interieur
  • Bose® premium-audiosysteem met 10 speakers
  • Projectie head-up display met belangrijkste rij-informatie
  • Smart Keyless Entry
  • 360 View Monitor

Interesse in deze prachtige aanbieding?

Heeft u interesse in de Mazda CX-5 Style Selected en wilt u een offerte op maat of een proefrit plannen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!

Type
Aanhef

Disclaimer

Mazda CX-5 2020 vanaf € 36.390. Gemiddeld verbruik Mazda CX-5 van 4,9 tot 7,2 liter per 100 km / van 20,0 tot 14,1 km per liter / CO2-uitstoot van 128 tot 164 g/km. De vermelde NEDC waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn terugbepaald naar de waarden overeenkomstig de oude NEDC-testmethodiek. Prijzen incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken, excl. metallic/mica lak en opties. Actie geldig bij particuliere/zakelijke aanschaf met registratie uiterlijk 30 juni 2020. Niet geldig bij zakelijke/private lease of in combinatie met andere acties.  Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Zie voor kosten en voorwaarden: www.mazda.nl.